Etiquetas

miércoles, 18 de marzo de 2020

INFORMACIÓ IMPORTANT


Bon dia famílies!

Podeu anar mirant el blog amb els vídeos  del vocabulari que hem anat aprenent durant aquest trimestre .

A més dels diferents vídeos veureu que hi ha un escrit de fa un dies amb el títol " enllaços per mirar a casa". Són webs per a nins en anglès on podeu treballar la comprensió oral en anglès ( ex: històries d'Steve and Maggie), webs amb jocs de vocabulari, etc.

Us adjunto l'enllaç per a primer i segon on trobareu feines en anglès sobre els temes estudiats ( carpeta que posa anglès) i que també podeu trobar a la web de l'escola si clicau al curs dels vostres fills ( És una carpeta Drive). IMPORTANT:  ENVIAU-ME LES FEINES ( es poden enviar en forma de foto, en vídeo si vos animau a fer els diàlegs )al mail lluciasociasm@gmail.com.

Si teniu algun dubte podeu deixar-me comentaris al blog.

Us deixo la PROGRAMACIÓ SETMANAL ( MIRAU DINS LA GRAELLA L'APART QUE POSA  ANGLÈS- Es tracta d'un horari on es proposen activitats per fer a l'àrea d'anglès. Algunes activitats són mirar vídeos de cançons, de vocabualri. Hi ha una activitat de diàlegs. Ex diàleg del metge. Està basat en un vídeo ( Health problems) d'anar al metge penjat al blog d'anglès per si voleu practicar-ho a casa  )

https://drive.google.com/drive/folders/1wSqVhWk0yIGCt_RyMvLYc78KzpbTZ4lq  ( Programació setmanal anglès 1r -per 2 setmanes)

https://drive.google.com/drive/folders/1_ELkMfvohDCslMoO55JeBR7FKcV_ntCN   ( Fitxes anglès 1r  )



https://drive.google.com/drive/folders/1sbdiUOpwBZy--9_WWtRRsSYYAubvjmXm   ( Porgramació setmanal anglès 2n -per 2 setmanes)

https://drive.google.com/drive/folders/1PZ8bKnY_B23Mu0gOsmtEHJ3a_21DDgTa ( Fitxes anglès  2n)

Els vídeos del blog us poden ajudar a l'hora de fer les fitxes.

* A moltes de les fitxes la solució està escrita a la 2a pàgina del document.

IMPORTANT:  ENVIAU-ME LES FEINES ( es poden enviar en forma de foto, en vídeo si vos animau a fer els diàlegs )al mail lluciasociasm@gmail.com.





No hay comentarios:

Publicar un comentario